KOLM KUUD JÕUSAALI

Andsin laupäeva hommikul BodyBalance’it ja mul on nii hea meel, et ma aasta tagasi koolitusel käisin. Mulle meeldib trenni anda ja eriti rõõmsaks teeb meele see, kui keegi trenni lõpus ütleb midagi ilusat. Ja see paneb tundma, et ma teen õiget asja ja liigun õiges suunas. Mul oli ühe kliendiga ääretult tore vestlus, päev oli kohe korda läinud, kuigi trenni andes juhtus piinlik asi ka. Üks harjutus oli just lõppemas ja mul polnud õrna aimugi, mis harjutus järgmine on.  Kuigi teadsin, et see harjutus, mis mul meelde tuli, ei olnud kohe kindlasti see õige harjutus, siis mõtlesin ikkagi, et teen selle, sest kõige nõmedam, mis juhtuda saab, on see, et seisad seal ees liikumatult. Pean ausalt ütlema, et konkreetset sellist situatsiooni pole ma ise kunagi pealt näinud ja minuga pole seda ka juhtunud. Küll aga olen olnud trennis, kus treener jooksis kogu aeg kokku ja ta vabandas pidevalt. Saan täiesti aru, et esimest korda uut kava tehes võivad harjutused meelest minna.

img_7135

img_7132

img_7089

Üleeile sai mul kolm kuud jõusaaliga. Mainisin personaaltreenerile ka, et uskumatu, et ma ikka veel jõusaalis käin. Uskumatu sellepärast, et ma pole end kunagi jõusaalis ette kujutanud (nagu ka rühmatrennides ja sajas muus asjas). Rutiini pärast ei muretsenud ma üldse, sest see mulle meeldib. Kuigi käin reeglina kolm korda nädalas jõusaalis, siis eelmisel kuul asendasin kolm jõusaalitrenni teise trenniga. Kaks korda käisin ringtreeningus, tundsin, et keha vajab vaheldust. Ja ühel korral oleks nädala koormus liiga suureks läinud, seega otsustasin hoopis õhtul puhata.

Mis muutunud on viimasel kuul? Üleeilse seisuga on pea kõigil harjutustel jälle 5kg raskust juures ning jalapressil 10kg ehk siis numbrite mõttes on areng toimunud. Kõhulihastele lisasin korduseid seerias juurde. Olen kolm kuud teinud sama kava, mõne meelest on igav nii kaua ühte asja teha, aga kuna BodyBalance’is on ka kava kolm kuud, siis olen sellega harjunud. Kuna ma raskuseid alles suurendasin, siis hetkel ma oma kava muutma ei hakka, küll aga võib see teemaks tulla nii nädala või kahe pärast, sest mul on mingid harjutused, mida tahaksin välja vahetada.

Kui eelmine kuu oli emotsionaalses mõttes vahepeal raske, siis see kuu on möödunud hästi. Kui tunnen, et soovin vaheldust, siis ei keela endale seda. Õnneks on mul nädalas reeglina kolm vaba päeva, mis annab võimaluse ühele vabale päeval üks trenn lisada. Okei, kunagi oli. Septembrikuus ei olnud ükski laupäev vaba, sest oli jooks ja siis koolitus ja siis andsin trenni ka laupäeval, aga eelmine nädal oli vaba. Ja see nädal on päris hullumeelne olnud, lisaks tavapärastele trennidele andsin ise eile trenni, nädala sees harjutasin Balance’it ning täna käisin ujumas.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.