GIRAFFES BY ANNE

Kuigi ma igapäevaselt ei ole T-särkide kandja ja austaja, siis leiduvad mu garderoobis mõned T-särgid. Aeg-ajalt on mugav panna särk selga, teksad ja tennised jalga ning minna pikale jalutuskäigule. Seega mugav ja mõnusa pildiga T-särk on igati vajalik just nendeks jalutuskäikudeks. Olen ka varem joonistanud pilte T-särkidele – peamiselt kingitusena headele tuttavatele. Koostöös Portnoy‘ga teen erinevate disainidega T-särke – nii must-valgeid kui ka värvilisi.

FullSizeRender (7)

GIRAFFES BY ANNE

Hetkel on valikus 8 erineva disainiga särki, mille disaineriks olen mina. Portnoy pakub võimalust ka enda disainiga särki tellida, samuti teevad nad veel koostööd ühe noore fotograafi Alinaga ning ka nende enda kataloogis on hea valik särke. Seega tasub kindlasti uudistama minna nende lehele, kui plaan kedagi üllatada ühe uue mõnusa särgiga.

Neli särki on must-valged, mulle endale on must-valge teema hästi südamelähedane ja meelsasti joonistan erinevaid pilte just markeriga. Pildil olev GIRAFFES BY ANNE on praegustest särkidest mu lemmik. Esiteks on kaelkirjakud mu lemmikloomad ja teiseks… kuidagi see särk on nii minulik. Ei oska seda paremini seletada. PS Kaelkirjakute särgil on praegu ka allahindlus. Lisaks must-valgetele särkidele on rõõmsates toonides värvilised särgid.

Talveks on oodata ka uut kollektsiooni uute disainilahendustega, mis täpselt tulemas, sellest kirjutan ehk oktoobris. Ja kui sul tekkis soov minu joonistusega särk saada, aga valitud pildiga särki veel ei ole (aga näiteks portfoolios on olemas pilt), siis võid märku anda. Või ehk on sul mõni muu mõte, milline särk võiks olla ja ma saan sind sellega aidata, siis anna kindlasti märku.

FullSizeRender (10)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.